Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Personvernerklæring-kontakter

EE Bygg og Montasje AS, org.nr. 915898319 behandler personopplysninger om: personer i en rekrutteringsprosess, innleid mannskap, kontakter hos leverandører, samarbeidspartnere, kunder og andre eksterne relasjoner. Vi har som behandlingsansvarlig plikt til å informere våre kontakter om denne behandlingen.

Personopplysningene innhentes fra kontakten selv eller fra andre personer i samme foretak eller nær relasjon.

Daglig leder kan kontaktes ved spørsmål eller innsigelser mot behandling.


Kontaktinfo:

Personopplysninger som behandles
Vi behandler personopplysninger om våre kontakter innenfor følgende hovedkategorier:

Rekruttering: Navn, fødselsnummer, kontaktopplysninger, CV, søknad, referanser, attester, vitnemål.
Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Opplysninger er avgjørende for å kunne ta en riktig avgjørelse i ansettelsesprosessen. En riktig avgjørelse er også viktig for søkers interesser. Dokumentasjonen slettes når rekrutteringen er avsluttet.
Kontaktregister: Navn og kontaktinfo til leverandører, samarbeidspartnere, kunder, oppdragsgivere og underentreprenører.
Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at kontaktregisteret er nødvendig for å følge opp kontakter iht. forventninger.
Administrere kundeforhold: Navn, kontaktinfo, kontrakter, kontonummer, e-post, sms dokumentasjon ifm. leveranser og oppfølging.
Behandlingen skjer for å oppfylle avtalen vi har med deg.
• Besvare henvendelser som kommer inn til oss: Navn, telefonnummer, e-postadresse, tilbud og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi har vurdert det slik at dette er nødvendig for å hjelpe kontakter med det de lurer på.
• Mannskapslister: Navn, lokasjon, HMS-kortID.
Behandlingen skjer på grunnlag av rettslige forpliktelser i arbeidsmiljøloven og byggherreforskriften.
• Dokumentasjon ifm. bruk av underentreprenører: Navn, vitnemål, CV, attester og dokumentasjon på lønns- og arbeidsvilkår.
Behandlingen skjer for å dokumentere kompetanse iht. plan- og bygningsloven og lønns- og arbeidsvilkår iht. arbeidsmiljøloven.Rettigheter

• Du har rett til å motsi behandling og be om begrensning av personopplysninger som vi behandler. Der opplysningene hentes inn av rettslig grunn eller avtale (f.eks for å sende faktura) kan konsekvensen av behandlingsmotsigelse være at vi ikke kan oppfylle våre plikter i avtalen vi har inngått med deg.
• Du har rett til å be om innsyn i våre opplysninger om deg, samt be oss rette opp opplysninger som ikke er korrekt.
• Om du mener at vi har behandlet dine personopplysninger ulovlig, har du rett til å klage til en tilsynsmyndighet.


Mottaker av personopplysninger
I noen sammenhenger benytter vi databehandlere i behandling av personopplysninger (f.eks leverandør av styringssystem, serverløsninger).

I disse tilfellende har vi:
inngått databehandleravtale med våre leverandører for å sikre at personopplysninger håndteres iht. gjeldende personvernlovgivning

Endringer
Hvis vi skal behandle personopplysninger til andre formål enn det vi har angitt, vil vi oppdatere vår personvernerklæring.


Sletting
Personopplysningene beholdes så lenge vi har et formål, og slettes når den registrerte ber om det men da må formålet har opphørt.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn