Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Åpenhetsloven gjelder for større virksomheter i Norge som tilbyr varer og tjenester. 
 
Selskaper som er omfattet av åpenhetsloven og har en plikt til å utføre aktsomhetsvurderinger av selskapets forretningsvirksomhet og dets leverandører og forretningspartnere. Ansvaret innebærer blant annet å "kartlegge og vurdere faktiske og potensielle negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold som virksomheten enten har forårsaket eller bidratt til, etter som er direkte knyttet til virksomhetens forretningsvirksomhet, produkter eller tjenester gjennom leverandørkjeder eller forretningspartnere", jf. § 4 bokstav b.

EE Bygg og Montasje AS er som en større virksomhet omfattet av åpenhetsloven. Virksomheten har forankret ansvarlighet for kartleggingen i styret, og er i gang med kartleggingen av egen virksomhet og leverandører/forretningspartnere. 


Virksomhetene skal etter loven utarbeide og publisere en redegjørelse for aktsomhetsvurderingene innen 30. juni 2023. Vi ser at arbeidet ikke vil være klart til fristen 30. juni 2023, men jobber med å ferdigstille arbeidet snarest mulig.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Personvernerklæring

Logg inn